A szerző hozzájárulása nélkül közölte a Magyar Hírlap Bächer Ivánnak, a Népszabadságban rendszeresen publikáló író-újságírónak a cikkét, amelyet a Népszabadság főszerkesztője nem volt hajlandó közölni.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Garnela
@farbe: Hát hogy mit is kérdeztem igazán! Ha úgy van ahogy gondolom, össze tudod rakni a kérdés lényegét..mondjuk mozaik szóvá)))
ariel
@farbe:
- Egy olyan országban amelyiknek csak a neve Magyar, mert a külföldinek több joga van ebben az országban mint a magyarnak.
- Egy olyan országban, ahol a bűnözőknek van joguk az élethez, az ártatlanoknak nincs.
- Egy olyan országban, ahol a korrupció természetes jelenség, de a becsületes munkást büntetik, /-ezt már Hofi is megmondta annó/.
- Egy olyan országban ahol "bün" az erkölcsös élet, a családról való gondoskodás, de az erkölcstelenséget hirdetőtáblákon hirdetik és hasonszőrű magas állami vezetők adják hozzá a nevüket.
- Egy olyan országban, amelyik szinte a világ minden országát felülmúlja gátlástalanságban, erkölcstelenségben, korrupcióban, vérengzésben. /Mónika Luinskiért az USA akkori elnökét kishíján leváltották./
Nálunk ha egy ilyen kaliberű ember elpusztítja az országát és a népét, még dícséretet és jutalmat vár /-és kap is, bár nem a magyarok népétől.-/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.