Hivatalos személy által kötelességszegéssel elkövetett vesztegetés bűntette miatt őrizetbe vették hétfőn Varga Gergelyt, aki korábban a Fővárosi Főügyészség szóvivője volt. Vargát júlus végén Budapest közelében érték tetten, amikor vesztegetési pénzt vett át egy bírósági szakaszban lévő büntetőügy terheltjétől.

Forrás: origo.hu
Feltöltő: zia
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
zia
@Vera1944: egyszer az életben talán mégis?
Vera1944
Zia
Azt hiszem egy új generációnak kell felnőni, hogy a korrupció legalább csökkenjen, mert eltünni végképp úgysem fog. Jelenleg növekedőben van, határ a csillagos ég.
Elkeseritő, hogy az igazságszolgák is korrumpálhatók.
gondolkodo
@zia: Ők is emberek, éppen ezért megjár nekik is a méltó büntetés!
No és aminek legalább két gyakorlati haszna lenne:
1.: csökkenne a korrupció,
2.: ha minden "üzletember", rendőr, ügyész, bíró, politikus beköltöztetve lenne a dutyiba, javulna a roma/nemroma börtönlakói arány!
zia
@gondolkodo: az utolsó mondatod teljesülése esetén mohácsi boldog lenne, még akkor is, ha rács mögött nézelődne a többivel......
gondolkodo
@zia: Tudod, tőlem messze állanak a szélsőséges nézetek, így a rasszizmus is, ezért szívből kívánom, Mohácsinak is legyen meg az ő boldogsága úgy, ahogyan Te is leírtad! Ott legalább együtt lehetne hőnszeretett népével, neki inkább ott a helye, mint annak, aki kölkének lop egy-két tyúkot!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.