Az MSZP szerint augusztus 20-a egyszerre ünnepe a nemzeti múlt folytonosságának és a nemzetet megtartó változásoknak, a stabilitásnak és a megújulásnak - írta közleményében Lendvai Ildikó.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
reallatas
Nocsak a cigány kártyával próbál operálni most is, kezd a lemez lejárni, jó ha észre veszik ott fent is.
Dr.luigilongo60
szabosa !

Meséld el légy szíves mi a külömbség a magyar állampolgár és az őslakos között.
Nagyon kiváncsivá tettél.
zsuzsu
@szabosa: Hm az őslakosok, biztos előbb voltak itt mint a Magyar Állampolgárok (biztos ezért nem egyeznek az érdekeik),ők csak később jöttek ide.Hon FOGLALÁS Ja ,de tényleg többségban vagyunk az őslakosokkal szemben ez tény.
Nemezis
@luigilongo60: Egy magyar állampolgár nem mindig magyar ember.
szabosa
@luigilongo60: .... a Magyar állam polgára lehet bárki aki megkapja a jogosultságot de attól még nem Magyar! Rengetegen vándoroltak be hazánkba és élnek itt mint állampolgárok, akik nem ismernek bennünket csak felületesen, és nem tisztelik azt, ami számunkra érték.

@zsuzsu: Honfoglalás? :))) ilyen sohasem volt! Minek még egyszer elfoglalni azt ami eleve a mienk, közel 40000 éve? :)))
A honfoglalást mint kifejezést a mocsok habsburg sógoroknak köszönhetjük II.F.Józsival az élen. Ők csináltak nekünk történelmet, finnugor kapcsolatokat miközben barbár módon megcsonkították, szétbarmolták, meghamisították a koronánkat.

-ellenére annak, hogy a Magyar alapjaiban egy ősmix. :))) viszont mindig a fejlettebb kultúra érvényesült és csiszolódott, így jutottunk idáig.

Magyar az akinek évszázados gyökerei ide kötik ehhez a földhöz, és persze az is aki Magyarnak vallja magát s egyben sajátjának érzi a történelmünket, hagyományainkat, nemzeti értékeinket, tisztelettel néz a Turulra, az Árpádsávos zászlónkra, aki képes a többi magyarral karöltve tenni ezért a népért, egy jobb, szabadabb, élhetőbb Magyarországért. .... szerintem!
elekmargit
@luigilongo60: Te mindig a "magyarkártyával" jössz?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.