Ha a rendőrség tudja, hogy ki szúrta le Marian Cozmát, akkor miért gyanúsítanak továbbra is öt személyt emberöléssel, életveszélyt okozó testi sértéssel és testi sértéssel? – tette fel a kérdést Mester Csaba, Németh Győző védője az ATV Jam című műsorában.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bigyibogyo
@reallatas: rosszul latod, nem a homo stupids-t megelozo eloember
tessek nagyban: kepfeltoltes.hu/090822/majom_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
szabosa
@rodeokutya: "Fejenként 100 év börtön!!" ???? - nem sok ez egy kicsit? NEM! :))))
Kevés! Olvastam pár éve, hogy vannak még országok, köztük Francia ország is ahol az elmúlt 15-20 évben osztottak ki büntetésül reálisan 700 évet is! Na de nem kell betojni, ez sem olyan sok s ha jól viselkedik harmadolják :)))) - a 700 év meg összeadódik ha valaki nagyon rossz fiú... ezért nem kell rosszalkodni!
szabosa
... kidobó legények, behajók??? csak rájuk kell nézni... nálam alapból hiteltelenek, korruptak.... süt róluk, de tudnék is mesélni mert volna mit..... gazdagon! - egy részük nyugdíjas rendőr, más részről a testületből kirúgott ex rendőr +a cimborák a body teremből...
- igen ritka a kivétel...
rodeokutya
@bigyibogyo: Súgok!jobban tudom mint amit elétek tálaltak ugyanis a sógorom ott volt!Mi jártunk többször a helyen és nem balhés sőt jóhírű a hely!Amíg a cigók meg nem jelentek védelmipénzt szedni!Amit nektek nem mondtak a cigányok a pultoscsajba is belekötöttek(őt fejsérüléssel látták el a mentősök!!!),utánna jött Cozma!
Nem kell hazudozni az embereknek a cigányok öltek és ez elitélendő!!!
rodeokutya
@szabosa: A műanyag lakat rohadjon a kezükre!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.