Lövétei István alkotmányjogász szerint ehhez nincs köze annak, hogy milyen név alatt folytatják.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

démon
Megint egy okos aki csak a kommunisták igazát védi egy olyan alkotmányra hivatkozva amelyik már régen elavult.Ez ellen a tolvaj kormány ellen a nép csak úgy tud védekezni hogy csatlakozik a Jobbikhoz,mert a demokratikus utakat a rendőrség vérbe folytja példa erre 2006 szeptembere.
g1983
A cigánybűnözés bezzeg nem alkotmányellenes? Nem mert az nem a cigányokon csattan, kivéve azokat a cigányokat akiket néptársai ütnek vernek. De az sem számít mert a magyarokra tudják kenni. Mert mindent bevesznek az MSZP-SZDSZ-MDF-FIDESZ-KDNP-s szavazók. (tisztelet a kivételnek)
pelikan61
Remélem jövőre az ilyen segfejek szembesülnek az igazi alkotmánnyal. Az ő tudásuk már csak arra jó, hogy az üzemi konyháról moslékot hordjanak. Nagyon kikel takarítani ezt, az, országot lépten, nyomon csak szemétbe botlik a magyar. Többek közt az ilyen alkotmány kanászt is.
farbe
eZEK ANNYIT ÉRTENEK AZ ALKOTMÁNYHOZ, MINT BAJNAI EHHEZ A TÁKOLMÁNYHOZ!!!!!!!!!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.