Ha balhét látnak, levideózzák, majd követik az elkövetőt, amíg oda nem ér a rendőrség. Hát, izé...

Forrás: hetivalasz.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Vera1944
Pelika61
Gondolkodó
Azért, mert nem egyezik a véleményetek szerintem teljesen fölösleges bántani egymást. Nekünk van egy barátunk, teljesen más nézeteket vallunk sok mindenről, mégis több mint 10 éves barátság, a hétvégén is leültünk bográcsolni és nagyon jól érezeztük magunkat.
Attól, hogy a másik nem osztja a politikai nézetemet, még nem kell ledegradálni a másikat.Nálunk ez igy müködik.
gyulabors
Ez valahogy hajaz a Tiszalöki merénylet után általam életre hívott "Roma Polgárőrség" minden napi tevékenységére. Pedig isten uccse' olyan távol vagyok Vona - Vonó, és dr Morvai "Puccsitós" Krisztina eszméitől, mint hajdú a harangöntéstől.
gondolkodo
@Vera1944: Mint látod, egyáltalán nem bántjuk egymást, csak véleményt cserélünk. Vita van, mert a vita különböző nézetek ütköztetése a másik fél emberi méltóságának figyelembe vételével!
Csak úgy ismerjük meg a másikat, ha véleményt cserélünk. Persze, ez így jóval körülményesebb, mint szóban, azért tart hosszabb ideig. Ugyanis közben e definíciókat is meg kell határozni, hogy egy-egy frázis ugyanazt jelentse mindönknél.
Részemről harag nincs, kiabálás nincs, szándékos sértegetés nincs, véleményem van, azt írom le.
Mindenestre köszönöm békítö szándékodat!
rodeokutya
@zsbela: De a gerilla reklámról ugye már halottál?Nem nagyon érdekli a reklámozni kívánókat milyen jogi keretek vannak.A lényeg a végeredmény...tűzön vízen!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.