Gyurcsány Ferenc utóda továbbra sem tudott áttörést elérni a társadalmi bizalom területén.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

trabi
Nem is fog. Nincs meg hozzá sem a képessége, sem a szándéka!
anka
Ilyen politikával? - nem lehet csodálkozni. Mióta be ült Lopcsi helyére csak a népnyúzást alkalmazza. Volt egyáltalán valami népszerű döntése? - na már a mi számunkra.
1951
Nincs ebben semmi meglepő!Biztos az,hogy Bajnai miniszterelnök úr is megakarta szerezni a társadalmi bizalmat? Tegnap este láttam a TV-ben, hogy a Heti 7-es sztárjai mindannyian egy új hajó fedélzetén, a Földközi t-tengeren hajókáztak,valószínű,hogy ne ma saját költségükön.Ebben a rendkívüli helyzetben
- persze, lehet,hogy ez csak számunkra rendkívüli helyzet anyagi szempontból -enyhén szólva is pofátlanság ilyenen részt venni nem saját költségen és fennhéjázva ezt még mutogatják is!Hogy lehetne így a társadalmi bizalomról beszélni beszélni?Így megy ez országunkban az élet más területein is,ugye nem kell példákat sorolnom?!De lehet ezt csinálni, még egy birka nemzet mint a mienk, nem sok leledzik a környezetünkben!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.