A pécsi vásárokat szervező társaság szerint a városi rendelet, mely szerint tilos elektronikai termékeket árusítani a piacokon, elsősorban a kispénzű embereket sújtja

Forrás: Híradó.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
zsuzsu
@Renrol: ok de miért nem? azontúl hogy rendelet..
Diamont Frost
@farbe
@zsuzsu

--Igen, egyrészt vagyonvédelem, másrészt a sok gagyi kinai "egyszerhasználatos" cuccot szeretnék távoltartani,----- és a garancia sem utolsó szempont, a piacokon "felszívódhatnak" az árúsok, Te meg futhatsz a pénzed után..
zsuzsu
@Renrol: Értem én amit te mondasz..de a Kinai gagyit nem határon kellene megállítani? Tele vannak velük a nagy üzletek és ha vasalót akarok venni akkor 6-ból 4 biztos hogy kinai szar .De ha valaki a piacon akar venni olcsóért akkor az tudja hogy nincs garancia rá.Na ezen nem fogunk összeveszni :-))
Diamont Frost
@zsuzsu
Tudod, ez is büntetésekre megy ki. Ha elkapnak egy csóró kereskedőt, aki csak megélni szeretne..... még jól megbüntetik 50-100 ezer Ft. -ra. Ha a határon fognák meg a retye-rutya sz.rt----- nem tudnának büntetést bevasalni.
Szóval sz,tem, nem minket véd a törvény......:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.