Magyarországon 2008 óta legalább 9 gyújtogatás, 8 lőfegyveres és 2 kézigránátos támadás történt roma közösségek ellen.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Garnela
És hány magyar embert támadtak meg romák csoportosan? Arról nem szól fáma? A 100-s nagyságrend kevés lenne..bőven 4 számjegyű az tuti..hanem 5
Vera1944
Gyülölöm az erőszakot, ártatlan emberek meggyilkolását, de arról elfelejtenek irni, hogy a cigányság hány, nem cigányt támadtak meg, öltek meg, raboltak ki, itt az ideje a cigánysággal úgy foglalkozni, hogy nem csak segély jár, dolgozni is kell. Nem volt mindig ilyen a helyzet, de Iskolába akkor sem jártak, nem járatták a gyermekeiket,voltak munkahelyek., de ha lehetett elkerülték a munkát. Tisztelet a kivételnek. Egyszer betelik a pohár..
A gyermekeiket iskoláztatni kell, ez lenne az elsődleges feltétele, hogy 10-20 év mulva mwegindulhasson a felzárkózásuk.
farbe
Ugyan! Az iskolákban a gyerekeik terrorizálják a társaikat és a tanárokat. Aki nem ezt tapasztalja üljön be közéjük!
zia
És mi van a rabszolgákkal? Akiket terrorban tartanak?
Hát ne csodálkozzanak, ha utálják őket...........
farbe
@zia: Erről nem szól a fáma! Azok a fehér és barnult lányok, akik árulják a testüket a IX. kerületben. Ott áll a jány a napon, a strigó meg az árnyékban a Merciben!
Hol van a Drazsé vezette akármi?
Vagy ettől Ők is rettegnek?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.