Szombaton délután 1 órakor indul az idei Melegfelvonulás a Hősök teréről, a tervek szerint az Erzsébet téren lesz a felvonulás vége. A tenyek.hu élőben közvetíti a menetet.

Forrás: Tények.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ugyeugye
nem akarok olajat önteni a tűzre, csak igértem, h megkérdezek egy meleg barátomat erről a felvonulásról. ő azt mondta, annyit szeretnének elérni, h fogadjuk el őket. (ő a diszkrét típushoz tartozik).

süssetek, főzzetek, foglaljátok el magatokat hasznos dolgokkal, férfiaknak pl a focimeccset ajánlom - ők meg vonuljanak. csak jelzem, a nyugati országokban is hasonló ellenérzéssel fogadták annak idején az ilyen jellegű felvonulásokat. de minden csoda három napig tart.
zia
@ugyeugye: nálam nem öntesz.....nekem is van meleg barátom, de Ő nem vonul, jobb szereti a békességet........
zsuzsu
Én se nézem pedig jár nekem :)Én is fizettem érte Az én adóm is benne van abban a 100 egynéhány millában amennyiért a segg riszálásukat biztosítják..
Mindannyian tudunk homoszexuális művészekről, ,tudósokról akik munkájukkal igen sokat adtak a világnak.Azok nem vonulnának fel ,mert ehhez a felvonuláshoz nem elég ha meleg valaki ,valami hihetetlen ocsmány magamutogatás is szükségeltetik hozzá.
gesa
Én meg beülök a tv elé, bekészítem a nasit, hátra dőlök és jókat nevetek a látottakon.Szerintem vicces lesz a macsó palikat szoknyában, cicivel, meg tapinadrágban, magas sarkúban látni és a végén megnyugtatom a lelkiismeretem, hogy nem véletlen az ellenszenvem irántuk.
Vera1944
Mindenkinek
Igen a tojásokat nem dobálni, hanem elküldeni öreganyátoknak, mert sütök, aztán a haverék meghivtak vendégségbe, megyek pacalt enni.
A süteményt csakis melegen tálalom. Aki nézte, majd elmeséli mekkora élmény volt.
Pusszantás.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.