Különösebb rendbontás nélkül, hatalmas rendőri biztosítás mellett  vonult fel a meleg méltóság menete szombaton délután a fővárosban; a rendezvény után az ellentüntetők rátámadtak a rendőrökre a Városház parknál.

Forrás: Piac és Profit
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gondolkodo
Miért kell kihangsúlyozni, hogy rendőrNŐ?! Tudta, mit vállal a szolgálattal és azt is tudnia kellett, miért. Ha pedig önként vállalta a feltételeket, ezért biztosításhoz kivezényelték, akkor mindegy, rendőr-é az illető, vagy rendőrnő, mert mindkettő csak egy egyenruhás rendfenntartó. Az egyenruhának pedig nincs neme!
Dr.luigilongo60
Szerintem ez az igazi csőcselék.Mindegy nekik, hogy mi van, csak balhézni és rendőrt verni lehessen.A felvonulás vége után órákkal is küzdöttek keményen a rendőrökkel, mikor már okafogyottá vált az egész cirkusz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.