A szlovák-magyar miniszterelnöki találkozón megbeszélhető konkrét intézkedéseket kezdeményezett, valamint a Magyarország és Szlovákia közti jószomszédi viszony helyreállítását javasolta Bajnai Gordon abban az írásában, amely hétfőre virradóra jelent meg a Sme című szlovák lap honlapján.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

marlin

"Közös állami keretek közt együtt megélt történelmünket nem engedhetjük át hivatásos provokátoroknak, nacionalista viszálykeltőknek. A vitás, konfliktusos kérdésekben is ideje lenne eljutnunk a megbékélés, a bocsánatkérés, a közös főhajtás gondolatáig, konkrét gesztusaiig" - tette hozzá

Akkor most "jön" a bocsánatkérés a benesi dekrétumok ügyében, a dunaszerdahelyi jogtalan és indokolatlsn szlovák "rendőri őrjöngéssel egybekötött" magyarellenes provokáció ügyében, a Malina Hedvig etnikai okból történt megveretése ügyében, a magyar nyelv használatának bunkó módon tiltása ügyében és még sorolhatnánk mi mindenben provokálják a magyarokat!

Mert ha "ezekben" nincs bocsánat kérés, akkor talán mégse kellene azért odamenni, hogy csókolózhasson a Szvatoplukkal!!
rodeokutya
@marlin: A Gordonka ehhez ért: behúzott farokkal elnézést kérni.Ha jól sejtem nem nekünk kéne puncsolni hanem a szlovákoknak sűrű elnézések közepette kártéríteni a magyar népet.
Eljön az az idő amikor nem elég mutyiskodni hanem oda kell állni és rácsapni az asztalra de ezt egyetlen szocitól nem várhatjuk el.Ők is csak a magyarok kifosztásához értenek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.