Két gyermekük iskolai hiányzásáért kiskorú veszélyeztetésének bűntette miatt csaknem másfél évre börtönbe kellene vonulnia egy sajókazai, hatgyermekes szülőpárnak.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zia
Bízom benne, hogy nem kapnak kegyelmet..........
Ha a bírósági ítélet nem kedvező akkor jelentsük fel a bírót és az ügyészt?
Hogy is van ez?
Szerintem akkor veszélyeztetik a gyerekeket, ha náluk maradnak. Bebizonyították, hogy alkatmatlanok a szülői feladat ellátására, hiszen még azt sem tudták elérni, hogy a gyerekeik iskolába járjanak. Ezt a példát látva a kicsik sem fognak, mert a szülő, és az idősebb testvér a "modell"...........
zsbela
A "neve elhallgatását kérő magánszemély" pontosan tudja, hogy nincs igaza! Elképzelhető, hogy Ő fog a vádlottak padján ülni, a Btk. 233. §.-a szerinti hamis vád bcs. elkövetése miatt. Ami a gyerekeket illeti, örüljenek neki, hogy a bíróság azonnali hatállyal nem helyezte állami gondozásba valamennyi gyereket!
Vera1944
Ahogy elnéztem a felvételen azt a környezetet amiben azok a gyermekek "nevelkednek" hát annál még az állami gondozás is jobb.
Kosz, piszok, mocsok, amerre a szem ellátott. A szegénység nem ok a koszra.
5hazi
Ha egy adott országban törvényt hoztak valamire azt be tartani ill.betartatni kell nem megmagyarázni!! Ha a törvényt szétbontják 2 részre mármint kire vonatkozik-kire nem az elöbb-utőbb belviszályhoz vezet!! NA MOST ITT TART MAGYARORSZÁG!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.