A telepfelszámolás egészségügyi, oktatási, foglalkoztatási felzárkóztatást is jelent

Forrás: Híradó.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
reallatas
@pelikan61: /ma, 14.26/ Remekül összeszedted, alapvetően ez van. Nos már annyiszor el lett mondva, mégegyszer slágwortokban, röviden: a kivetelezett pozítív diszkriminációt, normál arányos keretek közé szorítani, markánsan szankcionálni, s sokkal hatékonyabban predesztinálni az integrálódásra. Ha kell az adjon isten fogadj isten módszereivel. Egyébként továbbra is eredménytelen lesz minden törekvés. Sőt monótón eszkalálódni fognak a konfliktusok, aminek nagyon könnyen drámai vége is lehet, még sokkal nagyobb volumenben mint netán eddig.
reallatas
@menasagh: /ma, 12.34/ Nézd pontosan erről is szóljon elsősorban a kemény szankció, mintegy szerződéses jelleggel, csak pl.-a: ezt most megkapod, de ha yisszaélsz vele az a jővőre nézve legyen a te egyéni szoc. pol. problémád. Kezet levenni a továbbiakban, ide demokrácia, oda demokrácia!
pacsirta
Nem értem , nekem miért kellett gürcölnöm egy kis házért.
Rengeteget dolgoztunk, amit lehetett saját magunk csináltunk meg.
Az otp-t nyögjük a mai napig. Nincs igazság, csak GAZSÁG!!!!
pelikan61
@gesa ma, 16:06 – válasz erre:

Soha nem fognak beilleszkedni. Vagy eltartjuk őket továbbá is, vagy kiirtsuk őket. Nincs más lehetőség ezt jobb, ha mindenki bejegyzi magának. Ha meg érzik a pénz szagát nincs olyan, amire fel nem esküdnének, hogy úgy lesz. Még kezükbe nem kerül a pénz. Aztán minden a régi.
pelikan61
@pacsirta ma, 22:13 – válasz erre:

Ha valaki meg érdemli, akkor ezek meg! Egyenest Európába küldeném őket. Na ezeket aztán lehet emelgetni abból ahol vannak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.