Nem lát szégyellnivalót 8,1 milliós havi fizetésében Klados Gusztáv. A DBR projektigazgatója azt mondta: hozzá hasonló metróépítő szakember 100 van a világon, de egyedül ő beszél magyarul. Az állami és önkormányzati cégvezetők fizetési listája tegnap óta nyilvános. Nem ritkák a havi több milliós bruttó bérek. A miniszterelnök szerint az erkölcstelen, ha a nagy fizetés mögött nincs teljesítmény. A Fidesz megvágná az állami cégvezetők bérét.

Forrás: Tények.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
SELIG
Kár, hogy visszajött! Maradhatott volna, ahol van.
Nem hiszem, hogy ez az ember ekkora értéket állít elő, és ennyire nagy szakember. De lehet, hogy ekkora.
Ez a metro4 ennyire nagy meló?
Amikor az előző hármat építették akkor is ilyen arányban kapott a főépítésvezető?
pacsirta
Ez már nekem sokkkkkk!
Én meg gürcölök 80 ezerért!
Előre a lenini úton. Lassan már én is behülyülök!
bigyibogyo
@pacsirta: a lenini uton te is 40et meg o is 40et kapna, az lett volna a szocializmus (egy utopia)
ahol te 80at kapsz o 8 milliot az a kapitalizmus

amugy meg ha igaz,h csak o es senki mas nem alkamas arra a feladatra, osszekell hasonlitani,h a masik 99 mennyi fizut kap, aztan azt adni neki is.
Csubaka
"hozzá hasonló metróépítő szakember 100 van a világon, de egyedül ő beszél magyarul."

Emberek én is magyarul beszélek!!!! követelem a nyelvpótlékomat! A szakmai tudásom után járó bért pedig feljajánlom jótékonysági célokra!

A szakmai tudás meg tök mindegy, mert a világon sehol nem építettek a 4-es Metrónál lassabban és drágábban semmit. Ebbe nem csak a főváros de az egész ország belenyomorodik!!!!
gondolkodo
@pacsirta: Szerintem Te közelíted meg legjobban a (ál)problémát!
Igen, szerintem ez az egész "fizetősdi" és "ki mennyit keres", csak figyelemelterelő "hadművelet"!
Az én felfogásom szerint nem az a fő probléma, hogy Macska János vagy Szaros István egy-egy vezéri állásban mennyit keres! Amit én bajként fogok fel, nem az, hogy ők 100-szorosát keresik minimálbérnek, hanem az, hogy a minimálbér az ő fizetésük 1/100-ad része!
Nem attól menetel a nyomor felé több százezer vagy millió polgár, mert ők jól élnek, hanem azért, mert nincs munkahely, nincs a munka megfizetve!
"Mert egyedül Ő beszél magyarul" - igaza van, ezzel megspórol egy jó tolmácsot és elkerüli a hibás tolmácsolás lehetőségét!
gondolkodo
@Csubaka: Az ország nem a Metró építésébe, hanem a vele is kapcsolatos bürokráciába nyomorodik bele! Gondolj a napszinti tesze-tosza intézkedésekre, amikor várni kellett egy-egy felszini intézkedés meghozatalára! A legdrágább gépidő az állásidő!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.