Jogosan elvárható valamiféle önkorlátozás a jegybank vezetőinek fizetésében - vélekedett Fröhlich Péter, a P & Bert csoport ügyvezető igazgatója.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1951
Az én fizetésemet már vagy 40 éve korlátozták, nem is kérdezték,hogy bele egyezem-e?Miért oly nehézkes megoldani a 4-9 millió közötti fizetéseket az ország nehéz helyzetére hivatkozva korlátozni úgy 1,5-2 millió forintra.Ebbe a körbe beleértem természetesen a TV-s személyiségeket is, kiknek fizetése már 45 évvel ezelőtt is 2 millió felett volt.Csak úgy szórták ki a közpénzt, itt az ideje a visszafogásnak és annak mielőbbi gyakorlati végrehajtásának! Természetesen nem csak a jegybank vezetőinek fizetéséről van itt szó, hanem minden olyan személy fizetéséről, aki a havi jövedelmét az adófizetőktől befolyt, könyörtelenül beszedett pénzekből kapja.Nem kell megvárni az önmérséklést,mert az nálunk Magyarországon a szolidaritás kategóriájába tartozik és az nálunk Magyarországon ismeretlen fogalom.Természetesen az is idetartozik, hogy okvetlen felelősségre kell vonni azokat, akik felelősek az ország ilyen helyzetbe juttatásáért.Elég a sumákolásból és a felelősség elkerüléséből, mely 40 éve tart ebben az országban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.