Felcsút - Új típusú szélerőmű kifejlesztését köszönhetjük egy Felcsúton élő tudósnak, aki már meg is építette a prototípust. A Széchenyi díjas mérnök-fizikus 65 százalékos hatásfokú erőműve sok tekintetben felülmúlja a régit.

Forrás: fmh.hu
Feltöltő: gondolkodo
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gondolkodo
A magyar valóság. Ami jó, de magyar, az nem kell.
Büszkék vagyunk a magyar származású Nobel-díjasainkra, ahányszor emlegetve vannak, mégis mindíg elhallgatjuk, hogy nem itthagytak minket, hanem mi zavartuk el Őket!
Persze, csak az lehet büszke Rájuk, akik nem nézik "származásuk", hanem magyarnak tartják Őket!
szaboria
Magyarok legnagyobb hibája nem támogatják az ilye tudosokat , nagyon sok hasznos találmányunk nem az országunkat gazdagitja.
Sííva
Erre gondolom egy fillért sem szán az ország vezetése, de a választásokat megelőző kampány 386 millió forintot viszont szívesen megtízszerezné!!!!
Az is igaz, hogy akkor az áramszolgáltatók kevesebb tisztességtelen haszonhoz jutnának!

A jelenlegi forma szerint 22 Ft 1 kWh, ha hozzászámolom az elosztói forgalmi díjat és az elosztói veszteség díjat, és még egy pár kitalált díjat egyből 37 Ft-ra ugrik.
Talán utána kellene nézni mely politikusaink érdekeltek a villamosenergia felhasználás témában!
Lehet, érdekes dolgok derülnének ki!!!!!
szabosa
@szaboria: ma, 10:04 - nem a Magyarok nem támogatják! Nem Magyarok vannak abban a pozícióban...
Igaz
Ez a cionista vezetés meg a Bildenberg Viktor sem fog semmien támogatást adni ehhez a kiválló találmányhoz.Váltsuk le a vezetőinket, hogy végre elindulhassunk egy Szebb Jövő felé!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.