Nyakó István szerint már elindította a Fidesz minden idők legdurvább kampányát; az MSZP szóvivője így reagált Szijjártó Péter, a Fidesz elnöki stábjának vezetője MTI-nek adott szombati interjújára, amelyben az szerepel, hogy az ellenzéki párt szocialista részről minden idők legdurvább kampányával számol

Forrás: delmagyar.hu
Feltöltő: barew7
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kukubenkó
Megint a Nyakló, de jó lenne már nélküle!
Csubaka
Ez a Nyakó annyira hülye, hogy az már művészi,
2002-ben a Magyar választások történetében először, (amerikai-izraeli irányítással) a nálunk addig ismeretlen NEGATÍV KAMPÁNY-t éppen az MSZP alkalmazta. Ha az akkori FIDESZ kormány kicsit keményebb akkor közösség elleni izgatással, és egyéb hasonló a joggyakorlatban ismert és törvényekben megfogalmazott jogtalanságokra hivatkozva igen csak megszívathatta volna Medgyessyéket.
A hatalom megszerzésének és megtartásának klasszikussá vált mondatait pedig éppen ex főnöke Gyurcsány mondta el Balatonöszödön. Olyat amelyet nagy valószínűséggel világviszonylatban is nehéz lesz bárkinek is überelni.

"....A világgazdaság pénzbősége és trükkök százai MELYEKRŐL NEKTEK NEM IS KELL TUDNOTOK kellettek ahhoz, hogy idáig túléljük!..."

Mit karattyol akkor ez a szerencsétlen Nyakó? Mit tud ő arról, hogy gazdái milyen mélységekig süllyedtek a hatalom megszerzése és megtartása érdekében?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.