A pénzügyi összeomlástól. Az IMF segítsége nélkül is boldogulunk, az ország képes finanszírozni magát.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jancsikam
Senkinek nem könnyű ha ilyen megszoritásokat kell átélni. Van remény arra, hogy rövidesen kilábalunk a bajokból. Türelem kellene az emberektől, nem a követelőzés, tüntetés, a főváros szétverése. A fideszes önkormányzatok egyáltalán nem tanusitanak önmérsékletet. Nekik mennél rosszabb lesz a helyzet, nekik annál magasabb lesz a szavazatarányuk. Szégyenteljes a viselkedésük. A debreceni polgármester miért nem a saját városában szervezi a tüntetést?
orogordog
Könnyű ennyi zagyvaságot összehordani annak aki havi 10-20 millióból tengeti az életét. Vissza jöhetne közénk a földre, kis együtt érzést tanúsítani.
zsuzsu
@orogordog: Na igen Vajon miért csak a csoró tömegeknek szól a megszorítás.? ,Qrva nehéz öntudatos hazafinak lenni és még összébb húzni a nadrágot ,amikor azt látod ,nap mint nap ,hogy millós pénzeket herdálnak el Nekik nem kell takarékoskodni?
kramermoni
már nincs is nadrágom mi a fenét húzzak össze a szijammal? minegyiket lakótelep távfütéses lakás minimálbér és tessék takarékoskodni ! azután lehet osztani az észt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.