A Magyar Nemzet úgy tudja, mégsem biztos, hogy januárban öt százalékosra csökken a távfűtés általános forgalmi adója, a szocialista Kékesi Tibor szerint legalábbis ez nem fér bele a büdzsébe.

Forrás: InfoRádió
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bigyibogyo
@orogordog: kivancis vagyok,h mit fogsz mondani a jobbikrol 5 ev mulva :)
merugye ugyanugy nem tarthatoakat iger, vagy ha betartja akkor durvabb helyzet lesz mint kadar idejen.
orogordog
@bigyibogyo: Kádár idején, nem volt ekkora kizsákmányolás, kiszolgáltatottság.
Mindenkinek volt munkahelye. (1986)
bigyibogyo
@orogordog: az a nem mindegy,h milyen aron. ugy tartotak fel munkahelyket,h nem volt ra szukseg. ugyanugy volt kizsakmanyolas (jelentosen ksiebb mertekben mint most) es meginkabb volt kiszolgaltatottsag (durvabban mint most). az elitnek akkor is nagyon jol ment, es nem is gondolhatal mast mint amit eloirtak (jobbik is ilyen kulonben: "maguk felek" vs. "magunk felek")
de en arra gondoltam,h import aru nem letezett. deli gyumolcs havonta 1* volt a boltban es aki eleg gyors volt tudott venni. husert sorban kell allni es remelni,h nem fogy el, es hasonlok...
orogordog
@bigyibogyo: Falu helyen 10-12 disznó röfögőt az ólban, le lehetett adni, nagyon jó felvásárlási ára volt. Volt tejcsarnok is átvették a 7l tejet is, azt is kifizették rendesen.
Kínai cuccal el árasztották az országot ez tényleg nagy előre lépés. Meg külföldről hozzák a dinnyét,szőlőt, almát. Buszt is gyártottunk.
Ha mindent úgy veszel, nem adsz el semmit, annak mi lesz a vége?
orogordog
@bigyibogyo: eon is igazi Magyar cég!?
Gáz ár, villany ár?
Az ÁFA meg a sarc. Táv hő miért is lett volna olcsóbb. Tán a kormány fél a városi embertől.
bombi02
Mondtam, hogy nem szabad elhinni, csak akkor, ha már kifizettük az első csökkentett összegű szálát és nem kérték vissza a különbözetet újabb díjemeléssel együtt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.