Orbitális hazugság a Fidesz prospektusa, amelyben az ellenzék azt állítja, hogy a kormány hamis információkkal látja el az állampolgárokat – mondta Szabó Zoltán.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

barew7
A Fidesz midíg gátlástalanul szokott csúsztatni! Íme egy ezt prezentáló klasszikus.
www.youtube.com/watch?v=NSnICFPMsXs
szaboria
A napokban megjelenő kiadványi füzetük is olyan tartalommal jelenik meg ami nem fedi a valóságot.Mára márminden kijelentés benne elavult. Amig nics elfogadva egy költsévetés addig nics miről beszélni, ha majd elvan fogadva akkor kell vitatni mi nem tetszik. Mivel a füzetecske azt tartalmazza amit már a kormány meg beszélt,Tehát minden vitattot szervezettel eredményesen tárgyaltak. Csak megjegyzem a Siketek és nagyotthallók egyesülete olyasmit számolt el ami számomra érthettelen .Nagyotthalló vagyok a vizsgálatok miatt ki kelletz szurni a fülem tehát szerintem miden nagyotthalló és siket is szerintem igy járt, Akkor, hogy a csudába lehet nekik buvár oktatást tartani mivel az orvos engem is figyelmeztetett nem merüljek vizalá mert nem szabad.
bigyibogyo
mar megint bagoly mondja bagolynak. csak most a masik bagoly jott elo
OKOS
III. Ferenc király megmondta : "Hazudtunk éjjel nappal és" (itt ki kell javítani a számot) hét és fél "évig nem csináltunk semmit"
Saját vélemény csak loptak, csak loptak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.