Pertársaságot alakított kedden több száz szendrőládi és laki roma nő, valamint több civil szervezet; a társaság kártérítési igényt jelent be Edelény fideszes polgármesterével, Molnár Oszkárral szemben a politikus cigánysággal kapcsolatos kijelentései miatt.

Forrás: zalaihirlap.hu
Feltöltő: ZalaiHirlap
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sakter
@Igaz: dolgozna az szerencsétlen de atom tudósnak nem veszik fel a munka meg büdös így marad a seííj meg a zsarolás, fenyegetés,terrorizálás, lincselés ebben nagyon jól teljesítenek hála a zsidoknak.
Sííva
Tisztelt Magyar Asszonyok!
Javaslom mi is alakítsunk pertársaságot, és jelentsük fel aki azt állította rólunk, hogy mi nem szeretjük a gyerekeket és ezért nem szülünk. Követeljünk kártérítést! Én személy szerint szerettem volna még egy gyermeket a 28 éves fiam mellé, akár még most is, bár 48 éves vagyok. De sajnos nekem kölcsönt kell fizetnem, mert egyébként kilakoltatják idős beteg szüleimet, és engem is. A fiam és a menyem azon dolgoznak, hogy majdani gyerekeiknek megteremtsék a normális életfeltételeket. De mivel már így is legalább 10 tagú családot kell eltartaniuk (apa-anya + legalább 8 gyerek, természetesen a kisebbségre gondolok) attól félek saját gyerekük és nekem unokám sosem lesz!
Arra kérek minden jó érzésű anyát és nőt, hogy ne hagyjuk ezt a durva sértést megtorlás nélkül és pereljünk mi is. Ha ők megtehetik, akkor nekünk jogunk és kötelességünk ugyanazt tenni, hiszen őket is mi tartjuk el!
Aki viszont eltartattja magát ne nagyon ugráljon!
szabosa
... na már gagyiznak a cigányok :)) véreszemet kaptak, hogy ebből is lehet némi hasznot húzni. és meg is próbálják. Még, hogy hülyék! :)) Ilyenkor milyen gyorsan tanulnak? :))
- csak majd ne felejtsenek egyeztetni, hogy miért is perelnek.... "nem azééé me a teca monta hoty perejűnk" Röhögnék ha beszélnének össze-vissza de azon a legjobban ha elbuknák és fizethetnének gazdagon vagy leülhetik 1000Ft/nap :)) hazudozó, mutyizó, haszonleső. parazita csőcselék....
batukán
A hazugságvizsgálóval nem sokra mennének, mert úgy hazudnak, hogy még a gép is összeszarná magát tőle. Sííva jó a gondolat, de nekünk nem ad a kormány pénzt, hogy pereljünk, mi magyarok ennek a kormánynak nem létezünk, de aki magyar, nem is szavaz rájuk. Tévedés: nem a cigánnyal van bajom, hanem a tetű bandával, akik mindenből pénzt akarnak húzni, 1000 ft-ért az anyját is elárúlná. Ez már politika, de ezzel az MSZP még nagyobbat bukik, mert tudják ők is, hogy létezik ilyen, de lehet járatni a másikat. Kevés lesz az a szavazat, kedves MSZp ami onnan jön, csak 3. erőcska lesz a parlamentbe. Talán............ Ha egyáltalán bejut!
Igaz
@batukán: Attól hogy valaki megemeli a hangját nem biztos hogy igazat mond.Sőt!

@Sííva: Kiváló elképzelés de sajnos itt meg is bukot.Te ugye magyar vagy?Ebből adódóan bíróság,emberi jogok és más demokráciai nyalánkság téged sem illet meg!

Ahogy semelyik magyarok ellen elkövetett bűn nem került valódi igazságszolgáltatás elé!A kamu bíróságok kérem mindenki mellőzze.Aki a magyar népért cselekedő Gárdát feloszlatja (vagy legalábbis szerette volna) az nekem ne beszéljen igazságszolgáltatásról.Tisztában vagyok hogyan működnek a dolgok és nekem nem kell a demagóg szöveg (nem a 6:20al jöttem nem nézzenek hülyének).

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.