A feladó nevet és lakóhelyet is beírt a megfelelő helyre, ám a megadott telefon körzetszáma már nem felel meg annak a településnek.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
unganita
Ezt tudják a kedves cigányok,fenyegetőzni!De hogy esetleg dolgozni,tanulni,emberi módon viselkedni,azt nem!Sajnos,be kellene végre látni a támogatóiknak,hogy Magyarország nem engedheti meg magának paraziták tartását.Bár attól tartok,nincs az a nagyhatalom,amelyik bírná hosszú távon finanszírozni őket.Bárhová mennek a világon,mindenhol a pokolra kívánják a fajtájukat és igyekeznek záros határidőn belül megszabadulni tőlük.Gyakorlatilag az egész emberiséget be lehetne perelni.
szabosa
@Igaz: :)) van egy jobb, saját fülemmel hallottam! :)))
- "meghalasztalak anyáddal együtt" ez egy 9-10 év körüli fekete lábú mocskos szájnyílásán keresztül jött napvilágra :)))
furfang
""Polgármester úr! Meg fogsz dögleni te fasiszta..." Fakadt ki az elnyomott sajnálatra méltó delikvens?
szabosa
@unganita: :) nem véletlen, hogy már a 70s években taroltak azok a cigány "viccek", hogy miként lehetne megoldani a cigány kérdést. Erre jöttek a variációk:
- mezőgazdaságilag,
- katonailag,
- sport ügyileg.
Sport ügyileg lehetne vízipóló bajnokságon indítani őket. Behajtani őket a medencébe, labdát nekik, fehér sapkában a cigányok, kék sapkában a cápák..... éééés tesssék! :)
Mezőgazdaságilag meg egy réteg cigány, egy réteg ... :)
Katonailag, egy sor cigány, egy sor ... :) ez meg a talányos része, mindenkinek a fantáziájára van bízva :)))))
batukán
@szabosa: lenne még hol elengedned ezt a viccet, mondjuk egy másik oldalon............vagy ez nem is vicc?:-)))Szerintem mindenki várja már a tavaszt............márcsak a virágba borúlás miatt is, meg a napsütésért, remélem fog is ránk sütni és egy kicsit felmelegedik a szívünk, ettől a sok megaláztatástól. Nem jó bírkának lenni ebben az országban. Sok a farkas!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.