Több mint ezren demonstráltak este Esztergom fideszes polgármestere mellett a város főterén. A szimpátia-tüntetésen résztvevők a Meggyes Tamással szemben az elmúlt hónapokban folytatott lejárató kampány ellen tiltakoztak, mert szerintük a városvezetés jól és eredményesen végzi munkáját.

Forrás: HírTV
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ugyeugye
@Renrol: sejtettem... kösz a megerősítést!

A Bazilika elsötétítésével kapcsolatban mi a visszhang a városban?
marlin
Szijjártótól, a Fidesz (mindentudó) szóvivőjétől a Kemma.hu megkérdezte: mennyire tartja etikusnak, hogy Esztergomban a hatalom saját maga mellett szervez demonstrációt:

"- Meggyes Tamás esztergomi polgármestert és országgyűlési képviselőt még nem hallgatta meg Orbán Viktor, a Fidesz-Magyar Polgári Szövetség elnöke Mint ismeretes, a pártelnök a parlamenti képviselőjelölteket felcsúti házában fogadta és fogadja ebben az időszakban, hogy utána eldöntse, kiket látna szívesen frakciójában."

A Szijjártó válasza "minden visz"!!
luciferi
@marlin: tudósítás Alcsútról: Orbán Mátyás fogadta Rákosi Viktort. A találkozó hangulata olyan forróan barátira sikeredett, hogy a két ember egybeforrt. A házból ezután a tüneményes csoda után távozott az új Orbán Viktor, aki megtestesíti a múltat, s jövendőt.
perta
Sikerült a merénylet, kilőtték az agyát..........
oldboy
@kevijeni: ez nem is olyan vicces............
marlin
@ugyeugye: Kérdésedre egy "jobbos visszhang" Esztergomból: Jónás László doktor véleménye!!

"Ez a sötétség most Esztergom jelképévé vált.

Elpazarolt milliárdokról most nem is beszélnék. Csak arról a százmillióról, amibe a most teljesen felesleges " csak tómélyítés" került.

Ebből a költségből 3 és fél évig világíthatnánk ki a várost. Ugyan mi okoz több örömet az esztergomiaknak? Egy csónakázó tó kimélyítése Esztergom központjától 6 km-re, vagy a mindenhonnan látható csodás fényekben kivilágított esztergomi Bazilika? Ne feledjük, hogy ezt a díszkivilágítást ajándékba kapta Esztergom a Magyar Államtól. Egy vasunkba sem került. Átadásakor Meggyes pm ellenünnepet rendeztetett az Erzsébetparkban... Az viszont elvárható, hogy ha kaptuk akkor használjuk is! Olyan sokat hivatkozunk arra, hogy a magyar katolicizmus fővárosa vagyunk. Pontosan szeretett jelképünkön kell spórolnunk?

Ismétlem. Ez a sötétség most Esztergom jelképe.

Gyújtsuk meg végre lámpásainkat!"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.