Szörnyethalt egy 18 éves fiatalember, mikor autójával egy kerítésnek csapódott a Heves megyei Horton. Az autóban utazó másik fiatal életveszélyes sérüléseket szenvedett.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ember
@Ádám: Ember! Pár percre nem figyel vezetés közben? Nem semmi! Nagyon sajnálom, nagyon együttérzek a szüleivel. A haverjai legalább okuljanak...
ugyeugye
@Ádám: nagyon sajnálom a fiút, de maci0427 nem azt írta, h nem volt jogsija, hanem h a jogsi nem azonos a vezetni tudással. amit te is megerősítettél... annyira értelmetlen halál!
ember
@ugyeugye: Nem bírom én sem a fiatalok oktalan halálát. Annyira kínzó esemény!
ugyeugye
@sisak: az ember csak rázza a fejét. hihetetlen.
szegény szülők.
Ádám
Hát igen szörnyű ez nagyon!A haverja aki vele volt ő is élet halál között van szegény!:SÉs én mmindennap látom a keritést amibe belementek annyira rossz ott elmenni és látni és belegondolni h.itt halt meg...130al mentek és lesodrodtak az útrol és hát az árok utánna meg a betonkerités!Jajjj istenem!Mindig a fiatalok halnak meg!:(Nyugodj Békében Zoli
Kakastoll
@Ádám: Sajnálatos de mint írod:"Jajjj istenem!Mindig a fiatalok halnak meg!:"...vajon miért ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.