A tavalyi kedvezőtlen hozamadatokat követően a jelenlegi pénztári teljesítmények alátámasztják, hogy a nyugdíjpénztári megtakarítások hosszú távon biztosítják a nyugdíjas évek anyagi biztonságát. A nyugdíjpénztári rendszer stabilan működik, a jelenlegi törvényalkotási előkészületek a járadékszolgáltatás intézményi és szabályozási hátterének kialakítására irányulnak. - írja a Stabilitás Pénztárszövetség közleményében.

Forrás: Piac és Profit
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pbooc84
Egyetértek. Az állami nyugdíjból nem sokra futja majd 30 év múlva. Sőőt, még segítség is van a választáshoz. Mármint annak aki nem vágja, hogy melyik pénztárral jár a legjobban: www.magannyugdijpenztarak.hu/
csikknorisz
Stabilan. Aha. 2008 ev vegi egyenlegem kevesebb volt, mint 2007ben. Vonjak azt a szart a fizumbol, es ahelyett,hogy tobb lenne, egyre fogy. Merthogy valsag igy meg ugy. Kerdem en: mi lesz azzal a 100ezerrel, amennyivel kevesebb van az egyenlegemen, mint kellene? Gondolom, semmi. Befizettem, aztan elfott a valsag leveseben. Dugjak fel maguknak a stabilitasukat.
szaboria
A fiamnak már az első évben bekellet lépni a magánnyugdij pénztárba de valahogy nem akakr az a fránya befizetés gyarapodni.A tavalyi évi befizetése teljesen elveszett.Most is arra buzditják fektesse részvénybe .Jöhet még egy vállság és ugrott az egész befizetés.
Kakastoll
Handa-banda...ha így volna nem kellene új törvényeket eszkabálni, hogy kitolják a nyugdíjkorhatárt....:(
csikknorisz
@szaboria: Ezt mondom en is. A 2008as befizetesem teljesen ugrott, es meg azon felul is 25ezer. Ezek utan hogy bizzon bennuk az ember?
reallatas
Válság ide, válság oda a magánnyugdíjj pénztárak, nem egy megbízható pénz malőrködéssel foglalkozók csoportja, legalábbis az eddigi látencia alapján. Az pedig, hogy állami /szétlopott/ pénz marad e egyáltalán olyan lesz lassan mint a kutya vacsorája, villanyoltás után.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.