A Jobbik médiahasználatának bravúrját már az EP kampány ideje alatt is láthattuk, amikor is kampányfilmjük vérprofira sikeredett - szemben a többi párttal, akik legjobbja sem tudott egy erős közepesnél jobbat összeütni. Most ugyanezen tehetségüket a felvezető zenében csillogtatták meg, amelynek összehozása többet ért, mint bármilyen beszéd, ami utána elhangzott. A beszédrészletekkel tarkított, főgonosz elleni harcra készülő, muzsikával megspékelt, buzdító jellegű himnusz olyan hatással volt az emberi lélekre, hogy akaratlanul is hős forradalmárnak érezte magát - még akkor is, ha nem értett egyet a Jobbik filozófiájával./Videó itt:http://www.youtube.com/watch?v=lgkZuix4F-Y&feature=player_embedded

Forrás: hirextra.hu
Feltöltő: messzelato
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sííva
Bocsánatot kérek mindenkitől, hogy újra leírom!
Ezekre a tisztelhetetlen politikusokra nem vagyok büszke, és legszívesebben országon kívűl tudnám őket (mondjuk Szibériában,hogy elég távol legyenek kis országunktól), ja és persze nincs kivétel miiind az összeees!
Akkor lennék rájuk büszke ha a rendszerváltás nem az ország eladásáról, a munkahelyek megszüntetéséből, az emberek anyagi biztonságának megingatásáról, az állam kasszába befolyó pénzek ellopásáról, a képviselők juttatásainak, kedvezményeiknek kőbefaragásáról szólt volna!
Még ma is ez folyik! (BKV, METRÓ, MÁV kolompárorbán és hasonlók,a rengeteg mindenféle szervezet aminek haszna nincs csak a pénzt viszi, a segélyezések olyanoknak akik egy napot nem dolgoztak, de szültek az ország nyakára 6-8 gyereket! Tisztelet a kivételnek, mert azért vannak normális szülők is!!!!!)
Szóval nem vagyok rájuk büszke!!!
Remélem, hogy a választások után büszke lehetek!!!!!
bigyibogyo
@gondolkodo: kerdezes nelkul is irtam -itt is- parszor,h hova fogok X-elni :)

@messzelato: amirol te beszelsz az a liberalizmus :)

@Sííva: miert utalod ennyire a sziberiaban eloket? ;)
vukkocska
@Meggyfavesszo: Amerikában nem kérdezik meg egymástól, hogy kire adnak szavazatot. Ezért ott "lőnek". Mondták kint élő ismerősem.
gondolkodo
@Meggyfavesszo: Másról beszélsz, mint amiről én írtam! Nyugat-Európában és Amerikában büszkén vállalják, kire szavaztak - írod. No, itt jön az, amit viszon én írtam! VÁLLALJÁK, de nem engedik senki által számonkérni! - és ez nagy-nagy különbség! Főleg nem olyan pejoratíve, mint azt a tegnapi 12:10-es hsz-ben olvasható. Aljas rágalom, ha bárki úgy akarja magyarázni, hogy azért tart itt az ország, mert a sok baloldali szavazó a tönkremenetelt akarta!
Nos tehát, hogy kire szavazok, az én lelkiismereti dolgom, ha akarom elárulom, ha akarom, nem. Ezt hívják titkos szavazásnak. Viszont senkinek nincs joga tudakolni, hova adtam voksomat, főképp nincs joga szavazatomért engem bármi rossz szóval illetni, mert vélenényünk kölönbözik! Úgy látszik, a demokráciáról sokaknak fogalma sincs, ezért aztán tanítani akarják!
vukkocska
Minél többet szerepel a jobbik, annál többen rájönnek, hogy milyenek is valójában. Agresszív, kirekesztő, lózungos párt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.