Eltemették Fekete Jánost kedden Budapesten, az Állami-díjas közgazdász, a Magyar Nemzeti Bank egykori első elnökhelyettese 91 éves korában, október 23-án hunyt el - közölte a család az MTI-vel.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vukkocska
EGyik legnagyobb bankár-koponyánk. Vele nem fogott kezet köztársasági elnökünk, pedig egy igazi nagy ember volt. Előadásait, beszélgetéseit öröm volt hallgatni, mindenki megértette, amit mondott. Szép kor megélt tiszta fejjel. Őszinte részvétem a családjának.
szaboria
Ha a mai pénzügyi szakemberek ilyen képzettek lennének nem itt tartanánk Ö neki volt bátorságaszembeszállni a szovjetunióval is mert 1982 ben mégis sikerült ne csak a szovjet pénz piachoz tartozzunk.

@vukkocska: Te legalább tudod milyen koponya volt.
51kacsa
Nyugodjék békében.
Szerettem a Vele készült riportokat, mert hétköznapi emberként megértettem miről is beszél. Nagy tudású pénzügyi szaktekintély volt, akit a világban szerintem sokkal jobban megbecsültek és tiszteltek, mint itthon.
A szűkszavú sajtó számomra érthetetlen.
szaboria
A sajtó csak ma adott róla hirt mikor már el is temették.A tv ben halottam ma, hogy 23-án halt meg.
eva1215
Tudjátok a Jobboldal miatt mert az átkosban Ő 1valódi bank szakember volt és aki akkor élt azt mind kiátkozták . nem szakember hanem komunista ként volt elkönyvelve.A nagytekintéjű közt elnök még egy kézfogásra sem méltatta akkor miről is beszélünk?Nyugodjon békében egy nagykopony akitől csak tanulni lehetett minen formában humorban tisztességben becsületben .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.