A középkorú férfiak a legesélytelenebbek munkavállaláskor

Forrás: Híradó.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csubaka
@szaboria: 1989 óta hét olyan cégnél dolgoztam, amely a végén tönkre ment felszámolták.Volt köztük magyar és külföldi kis és közepes vállalkozás és multi magyarországi leányvállalata is. Álláskereséskor mindenféle álláskereső fórumot, munkaközvetítőt végig jártam. Évek óta a mai napig regisztrált tagja vagyok hat nagy internetes állásközvetítőnek, fejvadászlapnak. Elborzasztanak az állás hirdetések feltételei.
Az egy dolog, hogy felsőfokú végzettséget kérnek a meghirdetett állások 98%-hoz, de ezek mellett pl a tárgyalásszintű idegen nyelv tudást és legalább két éves szakmai gyakorlatot és egyéb olyan ínyencségeket amiről már gyanítható, hogy személyre szabott a pályázat kiírása.
Volt, hogy versenyeztették az álláskeresőket. Nyolc 20-30 körüli fiatallal kellett "megküzdenem" az állásért. Az üzemorvosi vizsgálaton buktam el,mert cukrot találtak a vizeletemben. Kétségbe esetten rohantam a háziorvosomhoz, hogy cukros vagyok. Harmad napra kész volt a helyi korházban készített komplett laboratóriumi lelet amely szerint semmilyen kimutatható betegségem, vagy annak gyanúja nem áll fenn. A lelettel persze futottam vissza az állást meghirdetőhöz, ahol meglehetősen lekezelő mosollyal utasítottak el, mert az állást az előző napon már betöltötték. Nem kívánom a haragosomnak sem azt az érzést!
szaboria
@Csubaka: Sajnos ez is egy trükk a vizelet vizsgálat nem 100%-os eredményt ad mert biztos már az anoettélakkomár magasabb a cukor szint ezzelis tudnak embereket átverni.
szaboria
@Csubaka: Bocs javitanom kell valami hiba csuszott az irásomba:bitos már ettél az nap amikor a vizeletet vizsgálták ekkor már mindenkinek magasabb a cukor szintje.
bombi02
Ennél csak az kilátástalanabb (akár nő, akár férfi) helyzet, ha valakit 50 felett küldenek el. Megteszik, mert menjen az öreg, de nem veszi fel senki, mert öreg. A kör bezárva. Utána már csak egy feladat van, a jelentkezések után várni a megígért visszahívásokat, amik soha nem futnak be. Az idő pedig múlik és senki sem lesz közben fiatalabb, így az esély is biztosabban csökken nullára.
ugyeugye
@Csubaka: vizeletvizsgálat állásinterjún????
szaboria
@ugyeugye: Az egy dolog bekezdéstől olvasd el akkor rájösz nem interjún volt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.