Az Európai Néppárt alelnöke szerint nem lehet hagyni, hogy fölrojtosodjon az európai uniós együttműködés azzal, hogy a cseh elnök feltételeket támaszt a Lisszaboni Szerződés aláírásával összefüggésben. Orbán Viktor a legnagyobb európai pártcsalád brüsszeli tanácskozását követően azt mondta az InfoRádiónak, hogy Václav Klaus szalonképtelen eszméket képvisel a közösségben.

Forrás: InfoRádió
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
klicskó
Az alap a kollektív bűnösség. Erre adta az áldását az EU.
És itt néhány okoska azt kritizálja, aki ez ellen van. Nonszensz.
Dr.luigilongo60
klicskó
Igen tudom, maga a tőmény nacionalizmus.
klicskó
Te nem vagy tisztába a szavak jelentésével. (Vagy én értelek félre.)
Dr.luigilongo60
Szerintem te nem érted igazán.A kollektív bűnősség csak ürügy volt, a valódi ok maga a nacionalizmus.
klicskó
@luigilongo60: pl. németeket nem csak a csehektől, hanem a lenygyelektől, és tőlünk magyaroktól is kitelepítették. Volt egy konferencia Potsdamban és ott hoztak ilyen, kollektív büntetést. Köze nem volt a nacionalizmushoz. Büntetés volt. Pootsdam már nincs érvényben, de a csehek Benes dekrétuma még igen.

Ez a kollektív bűnősség csak a szocialista blokk sajátja volt. Arra meg sok mindent lehet mondani, csak azt nem , hogy nacionalista.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.