A köztársaság egyszerűen nem működik, a sokadik nekifutásra sem igazolta történelmi létjogosultságát. A jelenlegi gazdasági és politikai válság azt igényli, ami megtart minket a viharban. A királyságunk ilyen volt ezer éven át, a különböző koncepciójú köztársaságok pedig hat évtized alatt sem bizonyították ilyen tulajdonságukat. Miért kellene hát ragaszkodnunk hozzájuk?

Forrás: nol.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Evikati
@messzelato: mosolygás csak akkor lesz, ha a jobb lét is elérkezik mindenkihez, akinek eddig nem (nagyon) volt része benne.
ugyeugye
én pl tök szívesen lennék király/lány/ ugyeugye az igazságos - be szép is lenne :)))
Borsi
1998-ban emlékeim szerint vki király szeretett volna lenni. Ehhez sikerült megszerezni Tokaj borvidékét, ahol mint tudjuk a királyok bora készül. Nos hogy nézne ki ha 2010 után a királyok borát nem királynak szolgálnák fel....
Január
Már megint váltunk/váltanánk? Minek cseberből vederbe? Itt senkit sem szocializáltak a királyságra, sem a királyságban való létre. Hasonlóan járnánk, mint az elmúlt 20 évben. Maximum elmondhatnánk, hogy éltünk népköztársaságban, köztársaságban, királyságban. Nem hiszem, hogy ezen múlna az állampolgár üdve, jóléte.
Mitől lenne erős a király? Hiszen semmiféle gazdasági erőforrása nincs a saját vagyonán kivül, ez egy nép boldogitásához édes kevés.
Itt az országnak kellene gazdagnak lennie, de már eladták a "családi ezüstöt" is, mert azért akadt itt 1-2 dolog ami továbbfejlesztve - és nem megszüntetve/leépítve, lebontva, helye felszántva jó, hogy nem felsózva,így elpazarolva semmit nem fejlesztve, - talán segíthetett volna megőrizni az ország gazdasági potenciáljának jórészét, de most mikor és mitől lesz gazdag?

reallatas
Tessenek a cikken átlátni, hogy milyen igazságok mentén taglalja a valóságot, s bármilyen ellenérvekkel jelenik is meg bárki is, azért be kell látni sok ennek a cikknek az igazság tartalma. Jó természetes, hogy visszalépni nem lehet, de ami most megy azt lehet? Aki ezzel meg van elégedve, az jó helyen van per most, s nem utolsósorban abszollute a társadalommal szemben közömbös egoista valami, valaki.
reallatas
@Borsi: /ma, 13.26/ Jó megállapítás a részedről. Üdv.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.