A mai politikai lumpenelit első számú közellenségének a Jobbikot tekinti, lett légyen szó akár a három kormánypártról, akár a parlamenti álellenzékről. Valójában napjainkban Magyarországon ötfejű egypártrendszer működik, mely lényegét tekintve a mesebeli pusztító és gonosz hétfejű sárkányhoz hasonlatos, a parlamenti színház szereplői – kártékonyságuk figyelembe vételével – azzal méltán lennének közös platformra állíthatók.

Forrás: kuruc.info
Feltöltő: messzelato
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Január
Még nagyon szelíd is a cikk, mindenesetre elgondolkoztató azok számára, akik a Fideszt,a hatalom jövőbeni letéteményeseként kezelik.
Van egy mondat, ami igazán tetszik, ahol arról ír a cikk szerzője, bár a Fidesz is úgy képviselné a magyarság érdekeit, mint a Likud a sajátjaiét..... Ezzel tökéletesen egyetértek.
messzelato
@Január: és még sok ilyen apróságra világít rá amit a média nem közöl és az emberek nem tudnak.A Viktor nagyon jó kapcsolatot ápol izraellel és amerikával is.Főleg az amerikai zsidó társaságokkal és minden hivatalos útján tiszteletét teszi.A kérdés hogy ez nekünk mennyire jó?
A romániai magyarokkal miért nem ápol ilyen jó kapcsolatot.Ők is hozzánk tartoznak csak másik országba csatolták őket.Akaratukon kívül.
Érdekes színjátékot figyelhetünk meg a következő pár hónapban a fidesz részéről.
kiscserkész
.
@messzelato: Talán azért mer a Romániai Magyarok nem ajánltak fel Orbánnak 1600 milliárd forint befektetést mint a Luki sok.
messzelato
@benhur: De akkor nekem ne villogjon hogy Ő a nagy magyar!
Üzleteljen a Magyar gazdákkal!
Ne mindig a pénzemberek és ezen belül is egy bizonyos érdekcsoport popsiát nyalja.Tőlem járhat zsinagógába nem zavar de akkor ne forgassa a köpönyeget!!!Ha lenne gerince nem kéne a külföldiek lába elött csúsznia másznia.
kiscserkész
@messzelato: Igen, ha volna”gerince” de sajna nincs. És ere egyre többen jönnek rá.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.