Falfirkák és -ragaszok elleni új városvédő, illetve -tisztító kampány indult Budapesten, melynek keretében 80 millió forintot költenek arra, hogy megfigyeljék a rongálókat, illetve mindebbe a háztulajdonosokat is bevonják. Ki ellen, és mi ellen nem szabad irányulnia a kezdeményezésnek, illetve hogyan érhet el vele a város bármit is? Szeressük-e egyáltalán ezt a kampányt?

Forrás: komment.hu
Feltöltő: ugyeugye
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ugyeugye
horror összegbe kerül a kamera-telepítés, az üzemeltetése még többe. simán törvényt kellene módosítani és azt kőkeményen érvényesíteni.
zsuzsu
@ugyeugye: na igen a sok hülye gyerek ostoba szülei miatt,vagy a szülők nem tehetnek semmiről? Jó lenne azért ,ha egy párat előállítanának és ledolgoztatnák velük az épületek felújításának árát,lehet hogy a többi meggondolná magát..
vukkocska
@ugyeugye: igazad van, csak az a probléma, hogy nem lehet őket elkapni. Ahol én lakom, egymás után szigetelik a házakat. Gyönyörű színeket alkalmaznak, s eltelik egy-két hét, és már ott vannak a falfirkák. Sokat fizettünk, mégis lelkiiismeretlenek elcsúfították.
ugyeugye
@zsuzsu: @vukkocska: mindenhol. és a baj nem is a művészi színvonalú alkotásokkal lenne, mert azt megfelelő helyen szívesen megnézi az ember. a házfalakra firkált "teg"-ek jelentik a problémát. nekem ez a területmegjejölés olyan, mint a kutyahuggyozás - már elnézést.
picike
@ugyeugye: kamera sokba kerül ,de sok helyen az értékeinket védi és akkor térül a haszon remélve, hogy távol tartják a rongálókat ,mert sok kárt okoznak ők mintsem törödve a súlyával amit elkövet

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.