A kormány 17 milliárdot költ a távhő áfájának csökkentésére, miközben 55 milliárddal csökkenti a gázár kompenzációjára szánt keretet - áll a Fidesz országgyűlési képviselőjének keddi közleményében. László Tamás ezért átverésnek tartja az adócsökkentés bejelentését. A kormány jövő januártól 18-ról 5 százalékra mérsékli a távfűtés áfájának mértékét.

Forrás: HírTV
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bombi02
Mi az ami nem átverés? Csak egyet mondjanak. Valamit csökkentenek, azonnal három valamit emelnek.

Azért kellett az egy év kedves képviselő úr, mert egy év alatt iszonyú mennyiségű pénz folyt be indokolatlanul. Azért is kellett, mert nemsokára választás és most kell a jófiú-szerep.

Azzal pedig nem törödnek, hogy egy év alatt mennyi maradt volna a családi kasszában. Ők két kasszát ismernek: a sajátjukat és azt amiből a sajátjukat tömik.

Egyébként már állítólag csökkentettek valamit, ettől függetlenü jó néhány ezer forinttal több még mindig a számlám, mint a tavalyiak. Így lesz majd azáfacsökkentés után is, mert valamit majd kitalálnak, hogy visszakerüljön a pénz.

A csökkenés a radiátorok esetében igaz. Szinte nullára csökkent a melegségük. Annyi hőt kapnak amennyit a kezem ad, amikor megfogom. A melegvíznek csúfolt langymeleg lötty pedig röhej.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.