A kormány a 2010-re tervezett adócsökkentésekkel megalapozza a jövő fejlődését - állítja Török Zsolt.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria
2006-ban Orbán már úgy kampányolt , hogy meg nyerje a nyugdijasokat beigérte a 14.havi nyugdijat. Kérdezem miért nem hit neki többszáz ezer nyugdijas? Kit udja rá a választ.
Kakastoll
@szaboria: Te biztosan igen....amúgy nem az a buta aki hazudik, hanem aki elhiszi azt.
petmail13
A fidesz fog győzni pontosan azért amiért az MSZP 4 éve.
Emlékszünk Gyurcsány ül az autójában és miket mond.

www.youtube.com/watch?v=8_gziz2JzRI&feature=related

MÁS POLITIKÁT
klicskó
@szaboria: Hogy Orbánnak miért nem hittek, azt nem tudom. De akinek több esze volt mint egy tengerimalacnak, az nem szavazott az MSZP-re.

Már akkor nyilvánvaló volt a tendencia, amit később Gyurcsány be is vallott.

„Nyilvánvalóan végighazudtuk az utolsó másfél-két évet. Teljesen világos volt, hogy amit mondunk, az nem igaz. Annyival vagyunk túl az ország lehetőségein, hogy mi azt nem tudtuk korábban elképzelni, hogy ezt a Magyar Szocialista Párt és a liberálisok közös kormányzása valaha is megteszi.
Nézzétek. A dolog az úgy áll, hogy a legrövidebb távon nincsen választás. Veres Janinak igaza van. Lehet még egy picikét itt teszetoszáskodni, de nem sokat. Gyorsan eljött az igazság pillanata. Az isteni gondviselés, a világgazdaság pénzbősége, meg trükkök százai, amiről nyilvánvalóan nektek nem kell tudni, segítette, hogy ezt túléljük. Nincsen tovább. Nincsen.
Gyurcsány

Hát itt tartunk. Nincsen tovább.
Hogy értsed - ha 2011-12-ben egy fillér nyugdíjjat se fizetünk ki (tehát 2 évig), akkor talán meg lehet úszni. Ennyibe került Bajnaiék válságkezelése, mivel ez csak a 25 milliárd dollár hitelre vonatkozik, amivel ők "kezelték" a válságot.
Ezt egy év alatt elköltötték, de 2011-12- ben kell visszafizetni.

És ebben nincs benne még az évi 1500 milliárdos kamatfizetési kötelezettség, ami az egyébb hitelekre van. (nem tőke törlesztés, kamat).
Ja, és közben folyamatosan vesznek fel egyébb hiteleket.

Matematikailag megoldhatatlan feladat. Fel kéne fogni, hogy ez a mostani gazdasági helyzet kánaán ahhoz képest, ami jön.

Egyébként van megoldás, de nem ebben a paradigma rendszerben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.