„Azért osztotta itt a fél liter tejet a Fidesz, hogy szavazzanak rá.”

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
51kacsa
@klicskó: Akár igazad is lehet az alapján, amit írtál. Engem azonban az érdekelne , hogy miért nem egyeztek meg?????????? Mert az egyik 199 főt akart, a másik pedig 200 főt. Azért ez így röhejes!
mandiner
Kacsa azért, mert a Maszop nem akar egyéni körzeteket..mert úgy mostanság be se jutnának..csak listásat..a Fidesz meg ebbe jogosan nem megy bele! Ők azt mondják hogy vagy a jelenlegi vegyes rendszer csak kevesebb fővel, vagy tisztán egyéni megmérettetés! ezt nem tudtad? Ezért nincs megegyezés..és messze a Fidesznek van igaza!
anka
- látom megy rendessen az észosztás......!
mandiner
Ani hát mi nem vagyunk irigyek..próbálunk adni annak akinek nem jutott elég))
mandiner
Ani hát mi nem vagyunk irigyek..próbálunk adni annak akinek nem jutott elég))
51kacsa
@mandiner: Kedves vagy, de azért így öregen, egy stroke után is maradt még némi sütni valóm, azért kösz az aggódást! Némi tisztelet is jól jönne, csak úgy alapból. Mindenkinek lehet véleménye, láthatja másképpen a dolgokat. Egyébként az mszp leszerepelt, nem kell már sehová! A baj az, hogy a fideszben sem bízom, s akkor milyen lehetőség van még?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.