A Magyar Energia Hivatal honlapján megjelent a 2010-es árampiaci rendszerhasználati díjakra (RHD) vonatkozó javaslat. Az átviteli-rendszerhasználati díj körülbelül másfélszeresére növekedne, míg az elosztói díjak tekintetében a legtöbb esetben csökkenés következhet be. Amennyiben az előterjesztést a Közlekedési-, Hírközlési és Energiaügyi miniszter változatlan formában hirdeti ki, akkor egy átlagos lakossági fogyasztónak 2010-től havi 160 Ft-tal kell majd többet fizetnie a hálózatok használatáért, illetve a rendszerszintű szolgáltatásokért - írja a portfolio.hu.

Forrás: InfoRádió
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
furfang
Úgy látszik nem elég a multiknak a 6 bőr, a hetediket is lenyúzzák rólunk. Persze nem szólhatunk semmit. Mi választottuk a Horn kormányt, ők meg a multikat. Akkor adták el ugyanis a közművek legnagyobb részét.
furfang
@furfang: kényükre kedvükre ki vagyunk szolgáltatva nekik.
kamazuka
Engem januártól nem érdekel,ki kormányoz és milyen érdekszövetségben van!
A villamos energia árát le fogom csökkenteni a saját eszközeimmel!
A panel lakástól a tanyasi házban is megvalósíthatóvá válik,a neoprimitív felépítményü villamos energia kicsatoló berendezés.
Igazis!
Mikor a kocsimmal a közúton járok,úgy néznek,mint a Jézus szoborra a templomban.
Tesla-nak is könnyes lenne a szeme!
SELIG
@kamazuka: Miért Ön feltalálta a spanyol viaszt?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.