Hét számjegyű letelepedési támogatással is megtoldotta korábbi ajánlatát a kalocsai kórház főigazgatója, hogy találjon orvost a gyermekosztályra, holott már háromszobás lakást, a közalkalmazotti bértábla szerinti fizetés dupláját is megígérte, s munkát a házastársnak, de mindhiába - írja a Népszabadság.

Forrás: InfoRádió
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bigyibogyo
@klicskó: mit kellene kapnia egy kezdo orvosnak szeritned? mennyivel er tobbet az o munkaja mint mindenki mase? es mibol finansziroznad?
bigyibogyo
@mandiner: en elsosorban programozokent dolgozom. masodsorban, szinte hobby-bol tartok edzeseket. az iq-m a mensa teszten 136 lett. liberalis gondolkodasukent aszem lehet mondani,h szeleslatkoru vagyok. sikerult egyetertened egy nagyokat mondo altalanos iskolassal. azert ez jellemez am valakit. gratulalok. osztalytarsak lennetek?
mandiner
Bigyibogyó semmiképpen nem minimárbért..sőt még annyit sem..mert ugye a minimálbér 40 órara 72E körül van, a kezdő orvos meg 60 órára kap 95-t Számolj informatikus! És hogy többet ér-e a munkája? Igen, többet ér! Annyival többet, mint amennyi a felelőssége, meg amennyivel többet tanult érte mint bárki más!
barew7
Magyarországon az orvosok fizetése kb 0,1 - e a nyugati kollegák fizetésének!
Ez minősíti a húsz éve regnáló politikai klikkek hozzáállását a magyar emberek létezésének egyik legfontosabb eleméhez. Az orvosi hivatástudat nem fizetőeszköz, ezért senki nem kívánhatja az orvosoktól, hogy tizedáron dolgozzanak! Igenis meg kell fizetni a munkájukat, mert a gyógyítás, életmentés minősége az egész társadalom egyik alapkérdése!
mandiner
És hogy miből finanszíroznám? A Hunvaldok fizetéséből, az állami cégek vezetőinek béréből jutalmaiból és végkielégítéséből,a közbeszerzéseknél ellopott sok-sok millárdból, a nem lézező kormánynegyedért még mindíg milliós fizetést kapó senkiházik béréből, na meg a magát liberálisnak mondó párthoz közeli tolvajok által ellopott pénzekből! Meg sorolhatnám! oldalakon keresztül! Mennyivel ér többet egy bkv huszadrangú kisvezér munkája, mint bármelyik orvosé!
mandiner
Ja..és a legfontosabbat kihagytam..az országunkat csődbe vivő adócsaló offshore milliárdosok által elcsalt adókból! Lásd Bajnai, Oszkó, Veress, Gyurcsány, Kapolyi,Simor, , az Omninvest magyar tulajdonosai, akik feletehetőleg azonosak az előbb felsoroltakkal!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.