"Darutollas és Bocskai-sapkás hadserege élén Horthy november 16-án vonult be híressé vált fehér lován Budapestre" - olvasható Romsics Ignác történész professzor könyvében az eseményről, amelyet ma a jobbikosok felvonulással ünnepelnek.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
marlin
@benhur: Ugye te úgy maradtál ki az iskolából, hogy a tanító akkor nősült, és nem akart történelemből pót-vizsgát tartani!!
szaboria
@Kakastoll: Neküldöz többet mert már elöbb végig néztem mint te.
kiscserkész
@marlin: Nem picinyem! Nagyon is ott voltam és figyelmesen hallgattam. Ha azt meg előzően mielőtt a bolsevik csürhe magához ragadta a hatalmat bevonult volna Horthy, akkor nem lett volna Trianon. Éppen az játszódót le akkor, is mint napjainkba. Honvédséget szétverték, rendőrség a mai állapotokat jól tükröző sündőrség volt, Egyébkén az akkori bolsevista csőcselék mai utódja az SZDSZ.
Áruld már el nekem ez a : "normális", (baloldali érték rendel)mit takar. Az a tipikus falu sin ékeskedő pesti proletárt? Mert ez az értékrend manapság csak is jobb oldalon található meg. Baloldal az a finánctőkének a képviselője.
barew7
Lehet, hogy ünnepelnek, de leginkább kampányolnak. (Nagyon ügyesen...)
marlin
@benhur: Először el kellene jutnod a törzsfejlődésnek egy magasabb fokára, hogy megértsd a történelmet!!
Másodszor ez "értékrend", (bármely oldali) az egy olyan dolog, ami neked soha nem lesz!!
A többit meg az orvosoddal kell megbeszélned!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.