A miskolci önkormányzat képviselői legutóbbi ülésükön egyhangúlag fogadták el azt a rendeletet, amely korlátozza, hogy egy városi lakásba hányan költözhetnek be - írta szerdai számában az Észak-Magyarország.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
feketeözvegy
Helyes! Megjegyzem, ha 6 négyzetmétert számolnak fejenként az is kevés......nincs az embernek saját tere, lépten nyomon belépnek az aurájába..........
Zsoel
@szöszmösz: Igen? Azért az már elég cifratag arány. Úgy látszik, álomvilágban éltem eddig. :)
reallatas
@eutanazia1: /ma, 19.14/ Igazad van, de valahogy a matematika csodája, ha pl.-ul 18 négyzetméteren, pont 18-an élnek, enyhén zsenánt nem? Üdv.
feketeözvegy
@oldboy: Mindenkinek van saját aurája.......én kifejezetten rühellem ha belelépnek idegenek.
Az aura egy minden dolgot körülvevő energiatér.
Az aura szervesen kapcsolódik az emberi testhez, s fő feladata a fizikai és az asztráltest védelme. Energiatartalékként is jól funkcionál.
Az egészséges ember aurája tojásdad alakú és kb. 2,5 – 3 m a kiterjedése van, a gyógyítók és mestereknek pedig ennél nagyobb is lehet."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.