Ez a kereszténység meggyalázása! Korbácsolást az elkövetőknek!

Forrás: barikad.hu
Feltöltő: messzelato
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
messzelato
Azt is elítélem ha sírokat rongálnak meg legyen az bármilyen vallású vagy felekezetü de egy keresztet szétvágni megbocsáthatatlan.Nagyon dúrva megtorló bűntetést alkalmaznék hogy a jövőben ne történyjen ilyen.Teljesen mindegy ki állította azt a keresztet ez akkor is egy keresztény jelkép amit most meggyaláztak és erre nincs mentség!Feszítsék keresztre az elkövetőt(ket).Ha ez jeruzsálembe történik már háború robbant volna ki.
gondolkodo
Ha a jeruzsálemi Szent Sír Templomban a keresztyények különböző egyházaihoz tartozó papok hangos kiabálással figyelmeztethetik a másik egyház papjait a kiosztott idő túllépésére, min lehet csodálkozni?
gyulabors
Jogsértést nem mentesít egy korábbi jogsértés...
lbs
A tett megbocsáthatatlan. Kíváncsi lennék, hogy a közismert faji rögeszme jelvényével a hanuka gyertyával tennék ezt, mekkora lenne az ajvékolás!
Ezt miért hallgatja el a média?

Ami a legjobban érdekel: A felbújtok. Azokat kellene írtózatosan megbüntetni, úgy hogy egy életre elmenjen a kedvük az ilyen dolgoknak még a gondolatától is!
kir
Fel nem tudom fogni, hogy miért kell ezen felháborodni. Ha valaki öntörvényűen odabarkácsol közterületre egy keresztet / dávidcsillagot / toriit / akármit, az ne háborodjon fel, ha mások lebontják. Szerintem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.