Az MSZP budapesti szervezete a Budapest Airporttal és a BKV-val összefüggésben nyilvánosságra került eset kapcsán elismerését fejezi ki a rendőrségnek, hogy határozott és szakszerű fellépésükkel sikerült egy korrupciós ügyet elfojtani.

Forrás: kisalfold.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1951
Az MSZP budapesti szervezete örül,hogy sikerült egy korrupciós ügyet felderíteni! Tessék mondani Önök ennyire naivak,vagy teszik magukat annak, hiszen az elmúlt 7-8 évük csak és kizárólag korrupcióról szólt,tehát nem egy korrupciós ügyről van szó,csak a többit egyelőre nem engedték felderíteni! Ha most vissza kerülne az eddigi korrupció közben elsíbolt pénzmennyiség a büdzsébe, akkor nem kétezer forinttal tudnák növelni a minimálbért -melyért kb. 3 hónapon keresztül "harcoltak a szakszervezetek, szégyen és gyalázat ez a teljesítmény, ugye ezt Ők is tudják - és nem lenne ennyire "üres" az államkassza!! Nosza rajta, bátran lehet feltárni a disznóságokat, hátha a Magyarországon élő magyar állampolgároknak is könnyebb lehetne az életük,melyet Önök az elmúlt 7-8 évben úgy rendesen megnehezítettek és ellehetetlenítettek és lakásokat vettek el a fizetni az Önök hibájából nem tudóktól!!
kamazuka
Ha március óta tudták,hogy setét dolgok történnek,miért csak most tették nyilvánossá?
Ez nem kerek.
Ha mondjuk nem kerül napvilágra,meddíg hagyták volna őket bizniszkedni?
Vagy ,aki csak kért annak loptak amennyi kellett?,
a birkamagyarnak a nyakára meg visszaállamosítanák a veszteséget?
gcsabi
Így is kell! Csak elhatárolódni a gaz mutyizó, korrupt gazemberektől!
Sőt a következő beszélőn Zuslág és Hunvald elvtársak is aláírják az elhatárolódó kiáltványt!
zolibatya
Még végig sem olvasták a jelentést,de már mentik a bőrűket.
ütyek
Még ilyet?! Hihetetlen, hogy az évek óta korruptáló embereket egy kicsit kérdezgetik? Miért nem szorongatják őket? Akkor talán több dologra fény derülne. Senkiházi gazemberek mit érdemelhetnek?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.