Életveszélyes állapotban vittek kórházba egy 29 éves rendőrt Debrecenben, ő az első olyan súlyos beteg, aki annak ellenére elkapta az újinfluenzát, hogy korábban megkapta a védőoltást. Már jobban van. A kórház szóvivője azt mondta, a férfinek volt egy másik fertőzése is. Az ÁNTSZ szerint a védőoltás 70-80 százalékos védettséget nyújt, vagyis olyanok is betegek lesznek, akiket beoltottak, csak sokkal kevesebben és enyhébben betegednek meg. Az országos tisztifőorvos szerint legalább 6 millió embernek be kell oltatnia magát ahhoz, hogy a járvány elmúljon. Most nagyjából kétmilliónál tartunk.

Forrás: Tények.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kamazuka
Mi lenne ha azokat az adófizetőket és foglalkoztatottakat is, térítésmentesen oltanák be,akik az országot életben tartják.
Úgy néz ki,hogy pont a dolgozókról feledkezik meg ez a felelősség teljes kormány.
Dolgozz és pusztulj!
Gondolom ez az új választási szlogenjük.
kiscserkész
„Aki nem velünk azt oltani” MSZP kampány!
mano
Nem mindegy, hogy oltással vagy oltás nélkül halsz bele?
bigyibogyo
@benhur: az egesz veletlenul nem tunt fel,h a jobb oldal tiltakozott az oltas ellen itt a forumokon is? mszp -sek oltva vannak, jobbikosok nem. ugyhogy elirhattad a partot mszp helyett jobbikot kellett volna irnod.

@mano: ha meghalsz akkor mindegy. az a nem mindegy,h mekkora az eselyed ra.
Dr.luigilongo60
A sötétség birodalma immár behatolt társadalmunkba.
"Én vagyok az apád Viktor fiam, hát nem emlékszel?"
R2t2 és 3po a beépített embereim, az erő veled van Viktor.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.