Rendbontás nélkül ért véget a Magyarok Világszövetségének bejelentett nagygyűlése a kettős állampolgárságról szóló, eredménytelen népszavazás ötödik évfordulóján. A rendezvényhez több radikális jobboldali szervezet csatlakozott, köztük a Jobbik, az Új Magyar Gárda és a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom.

Forrás: HírTV
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csikknorisz
@bigyibogyo: Mar nem azert, de mifele tuntetesrol irsz? Nem tuntetett senki, nincs is ez a szo a cikkben.
SELIG
@csikknorisz: "jobboldali radikálisok és a baloldali ellentüntetők"
csikknorisz
@SELIG: Igaz:) De ahhoz, hogy ellentuntetok legyenek, tuntetoknek is kellett volna lenni:)
marlin
Hofi után szabadon!!
Kis ország vagyunk, csak egy csőcselékünk van!! Avval kell "mindent" megoldani!!
bigyibogyo
@csikknorisz: nekem siman csak a megkulonboztetes nem tetszett. meglepo modon a hirtv-tol a jobb oldalt radikalisozta, es a balt szerenyen tuntette fel. nekem igy sem tetszik :) ezert irtam,h mind a 2 radikalis lenne ha osszecsapnanak. sima jobb vagy sima baloldali egyszeruen csak koszon egymasnak, nem akarja beverni a masik orrat
ütyek
Nagyon helyes, hogy a jobbik is átvette a cigány taktikát. Ki kell kerülni a törvényt. Hiszen a mi törvényeink régi alapokra épül, tehát szar az egész. Mindent új alapokra kell helyezni. A gárdistákkal is, a Fidesszel is, az MSZP-vel is. Amennyiben nem lesz új a törvény A-tól Z-ig, akkor fenn áll annak a veszélye, hogy a harmadik nagy világégés ebből a pici országból fog elindulni. És a jó isten mentsen meg mindenkit attól. Úgyhogy jobb lesz, ha új törvényeket hoznak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.