Két nagy – egymástól független – esemény helyszíne volt december 5-én a Parlament előtti terület. A Miniszterelnöki Hivatal mesevárost építtetett a gyerekeknek. Megjött a Mikulás, miközben a Magyarok Világszervezete és tizenhat társult szervezet a 2004-es, kettős állampolgárságot elutasító szavazásra emlékezett. A szónokok még tőlük is szokatlan keménységgel beszéltek a FIDESZ-ről, a katolikus egyház vezetőségéről, (név nélkül Erdő Péterről) és persze a cigányokról meg a zsidókról. A rendőrség fegyelmezetten figyelt, háttérben az ország karácsonyfájával.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zsbela
"A Magyarok Világszervezete és tizenhat társult szervezet a 2004-es, kettős állampolgárságot elutasító szavazásra emlékezett."

A származás alapján megadott kettős állampolgárságot, TOVÁBBRA SEM TÁMOGATOM!!!
Dr.luigilongo60
E za nagy ordítozás engem a Németországban a 30-as években lezajlott folyamatokra emlékeztet.
Egyébként halkan megkérdezném:Ez a sok vérmagyar hova fog elmenni dolgozni ha esetleg az izraeli befektető kétsze annyi bért kínál mint a magyar.
szaboria
Azt nem értem, hogy ha tudja a rendörség , hogy a gyerekeknek rendeznek mikullás ünnepséget akkor miért adnak ki engedoéyl olyan helyre ahol egy mást zavarhatják. A gárda igen trükös leragasztotta a csendőrség feliratott leragasztották Free Sprite tehát átirhatod.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.