A Fidesz szerint a szombati listaállítás és a vasárnapi Gyurcsány-előadás egyértelműen bizonyítja, hogy az MSZP Gyurcsány Ferenc hatalomba való visszatérését készíti elő.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mandiner
Maga a gondolat is rémisztő..nem kell riogatni..elég látni a nevét a maszop 4. helyén...de nem baj...böszmével 5% alá mennek..és akkor az első helyen is lehet)))
vukkocska
@mandiner: ez egyáltalán nem biztos, hogy így van. Gyurcsány nagyon népszerű volt a baloldali emberek között. Egy nagyon karizmatikus ember. Egyébként is, buta a cím. Miért kellene riogatni. A Fidesz "nagytekintélyű" embere, Kövér László is van, majd mond valami nagyon nagyot, eltűnik, aztán visszajön. Most megint kövér időszak van. Majd amikor kínos lesz a Fidesz számára, megint pihentetik. Ilyen a politika. Jönnek, mennek az emberek.
mandiner
Az Mszp évek óta nem baloldali! Én baloldali vagyok..azért szavazok a Fideszre. A Maszop egy neoliberális párt, szégyen volt megőrizni a nevüket!
szaboria
@mandiner: Fogalom zavarban szenvedsz kérdezd meg a fideszt mióta baloldali.. Nem viccből fél a Fidesz mert neki is van félni valója úgyanúgy mint az MSZP.nek mert egyre jobban jönek elő a disznóságok..
marlin
A Fidesz még mindíg fél a Gyurcsánytól??

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.