Többen visszalépnek az MSZP országos listájának nem befutó helyeiről - az MTI információi szerint ezt jelentették be a párt szombati kongresszusának zárt ülésén. Az MTI úgy tudja, hogy a kongresszu...

RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Január
Kik ők, meg nem is lehet csodálkozni rajta, ha visszalépnek, hiszen be sem kerülhetnek -egy alacsony szavazati arány esetén - a parlamentbe.
mandiner
@szaboria: lehet velük többre mentek volna))) De Havas Szófia jó fazon, ő énekeltette Bajnaival meg a többi elnyomottal az Internacionálét))))))))
Kakastoll
Aki visszamondták a jelölést azok még nem a hajót hagyták el, csak a mentőövet dobták le magukról.
kamazuka
Egy vesztett csatában a vesztes is hősnek számít.Akinek addíg eszme egy tan amíg adni tud az neki, annak e haza csak egy átjáróház.
Kakastoll
Ez a Titanicos kép nagyon jól illusztrálja az MSZP valódi lényét. Azok, akik a Titanicot építették is elsüllyeszthetetlennek tartották, de az első jéghegy az óceán fenekére küldte. Így járt az MSZP is, azt képzelték ők a világ urai és íme, csak a korrupcióval a lenyúlással, az ország kirablásával eladásával emlegetik együtt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.