Elkészült az emberi méltóságra való emlékezés honlapja, amely arra hívja fel a figyelmet, hogy ne nyerjen teret a közéletben a rasszista, antiszemita, keresztény-, illetve magyarellenes retorika - közölte a kezdeményező Lomnici Zoltán, a Legfelsőbb Bíróság volt elnöke.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

furfang
Ebben a sok esélyegyenlőségben, méltóságra való felhívásban eddig sem volt hiány. A tény azonban, hogy egyik sincs az utóbbi idők eseményeit nézve. Ott alázzák a magyarokat ahol lehet, a kisebbségeket favorizálják a többség róvására. Miről beszél Lomnici.
ütyek
Lomnici úr? A nevét nem kérdőjelezem meg, de azt, hogy Ön úr-e, azt nagyon. Minek a hatására, vagy kinek a sugallatára inditvnyozta Ön ezt? Kinek a javára? És kinek a kárára? Ne inditványozzon semmit. Csak azt tegye, amire megbízatása szólt. Fel vagyok háborodva.
csikknorisz
:) Szoval elindult egy senkinelegyensenkiellenes, szeressukegymastgyerekek oldal. Felirom a cimet tobb peldanyban, es adok belole minden ciganynak, aki lekop, vagy kessel a kezeben cigit ker tolem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.