A kisebbségek és a többség tagjaként egyaránt különlegesen nagy felelősségünk van közösen tenni a XXI. századi európai Magyarország védelme érdekében - jelentette ki Kiss Péter társadalompolitikai miniszter a Kisebbségekért Díjak átadását megelőző ünnepi beszédében pénteken Budapesten.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kiscserkész
Ha ők meg az általuk képviselt kisebbség nem létezne, Magyarország lenne Európa „Svájca”!
szaboria
@benhur: Nézd azért nem csak az akisebbség van ma magyarországon nézd a kitünteteket.
kiscserkész
@Kakastoll: Yes!!!!!!!!!!

@szaboria: Bocs, de a kisebbség hallatán már csak ezek jutnak eszembe. Őket sajtozzák, médiázzák állandóan. Gyomrom felfordult attól, hogy hatszáz millió elsikkasztás után még Kolompár Orbánnak van lehetősége „szélsőségek elleni” (érti ez alatt a jobbik ót) konferenciát összehívni, és van, aki még el is megy rá Bárándi Péter (MSZP). Ez mindent elárul a mai politikáról a cigánysággal szembe. De ami még jobban megrendít, hogy a Fidesz sem igen emelte fel a szavát az ellen hogy az ilyen Kolompár félék (bűnszervezet) még mindég szabadlábon mászkál, hol, ott Suszlág ennek töredékéé már harmadik éve bent van. Két fajta cigányság van ma az országba, MSZP és Fidesz tábor. Ez a sz.@r alakok között mind két táborból képviseltetik magukat. Az általad említet többi kisebbség nincs ezekre a tróger fajvédőkre rászorulva. Ők tudnak illeszkedni a többséghez.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.