A Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. tájékoztatja lakosságot, hogy a ma délutánra előre jelzett téli időjárás miatt hómunkásokat vesz fel 14. 00 - 22. 00 óráig tartó munkavégzésre.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kocsis52
Ennyi pénzért?! 14-22 óráig nettó 3200 Ft??? Hol élünk? 10000 Ft-ért már mennék havat lapátolni!
szaboria
@kocsis52: Most már ne siess mert már letelik az idő.
zsbela
A minimálbér: 410 Ft/óra. Mennyit %-ot számolnak fel, délutános pótlékként? A mínuszokra való tekintettel, mennyi meleg teát adnak ( Mv.-i előírás)? Összegezve, a 3200 Ft tényleg nem sok.
inkvi
Ezért a munkáért mindig nagyon keveset fizettek. :(
szaboria
@inkvi: Mit gondolsz kell hozzá kék könyvecske?
kekkod
Sziasztok , én 2009.dec. aranyvasárnap voltam dolgozni mint, rendkívüli hómunkás, öten voltunk (abból két köműves és egy festő /őket a vállalkozólyuk nem fizette ki/ egy karosszéria lakatos,és egy félig hajléktalan) ! + volt egy hölgy aki felvette az adataink,+ egy idösebb főnök,+ 17,30 jött egy TAXI , hozott nekünk teát+ egy férfi aki kiosztotta a 6x kétpohár teát+18 órakor jött egy fiatalabb főnök+ 19 órakor megjött a fiatalabb főnök főnöke+ 21,30 kor megjött az az úr aki kifizetett bennünket!Tehát ha összeszámoljátok ötünkre volt másik hét ember ! Na ezértkap a délutános hóminkás 3200ft ! Kérdezem ha Taxi pénzt és a többi főnök pénzét egy főnökre (aki megtud főzni egy teát) szét osztanák a hómunkások között , akkor mennyit keresnének a hómunkások ?
de ma is megyek ha lahet, [email protected]

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.